Delphin Darx ATAK! Quick Pergető Táska

Kód: 101003689
Nincs értékelés
Márka: Delphin
14 123 Ft –10 %
005117ec8b91fae3b3351cfba710e106
14 123 Ft –10 % 12 711 Ft

Részletes információ

Termék részletes leírása

Praktikus pergetőtáska hasznos funkciókkal horgásztúráihoz. A népszerű ATAK Swift modellen alapul, de ezúttal sötétebb, stílusosabb kivitelben készül.

Ezt a crossbody táskát a mellkasára helyezheti, hogy könnyen hozzáférjen a csalikhoz és a tartozékokhoz anélkül, hogy folyamatosan le kellene vennie a válláról. Így több időt és energiát takaríthat meg a horgászathoz. Egy tépőzárral gyorsan elérhető a táska fő rekesze, amiben egy műanyag tárolódoboz található kivehető elválasztókkal a csalik számára. Egy kisebb cipzáras zsebben egy EVA hab tároló is található, ami bevágásokkal rendelkezik a használatra kész csalik tárolására. Tépőzárral van rögzítve, ami azt jelenti, hogy levehető vagy kicserélhető. A zseb elég szélesre nyitható a kényelmes használathoz, és annak mindkét oldalán a varrott anyag megakadályozza, hogy a csalik kiessenek, ha esetleg nincsenek megfelelően rögzítve. Belül két kisebb hálós zseb és egy kis cipzáras zseb található az apró kiegészítők számára. A táska alsó részén egy mágnes található, amely minden tárgyat a helyén tart. A táska tetején található legkisebb cipzáras zsebben elfér a fogó és a csipesz.

Hátsó része párnázott a maximális kényelem érdekében. A pánt egy nagy műanyag csattal távolítható el. Ezenkívül a táska minőségi cipzárral és színes élekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében még gyenge fényviszonyok mellett is.

A Delphin Darx ATAK! Swift Crossbody táska egy sikeres Delphin ATAK! Swift modell sötétebb „ikertestvére”! Utóbbi a For Fishing 2020 kiállításon pergetőhorgász kategóriában Grand Prix díjat nyert zseniális tulajdonságai és magas színvonalú gyártása miatt.

Technikai információ:
Táska mérete: 25x35x13 cm
Elülső zseb mérete: 25x29 cm
Kisebb oldalsó zseb mérete: 14x20 cm
Tároló mérete: 27x18x4 cm
Rekeszek száma: 6-18
További konténer lehetősége: TBX One 275 – 1P