Delphin S1 Quick sátor

Kód: 101001621
Nincs értékelés
Márka: Delphin
68 559 Ft –20 %
f469bb5661f862e62a7c3c3468c26b21
68 559 Ft –20 % 54 847 Ft

Részletes információ

Termék részletes leírása

Azoknak a horgászoknak az igényét figyelembe véve, akiknek nincs idejük a hosszú horgász túrákra, és a gyors egy éjszakás horgászatot részesítik előnyben, a Delphin cég piacra hozza ezt a kivételes és hihetetlenül praktikus “mini sátrat“.

Lényege az úgynevezett “pop-up“ felépítésben rejlik, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan és könnyen szét- és összecsukható. Ez egy vitathatatlan előny a rövid, gyors horgászatnál, ahol nem kell vinni és felállítani egy nagy sátrat. Ez még nem minden előnye ennek a terméknek. Az előnyök közül az egyik a sátor mérete összerakott állapotban. Ez lehetővé teszi, hogy összerakott állapotban beletegye az összezárt horgász ágyba, így szállításkor nem foglal helyet, valamint ha messzebb horgászhelyre kell vinni, egyszerűen az ágyal együtt viszi. Úgy lett megtervezve, hogy ágy férjen bele, de legyen elegendő hely a táskának, asztalnak és egyéb felszerelésnek. Összehasonlítva a hasonló konkurens modellekkel, ennek az előnye a mélysége, így több helye lesz Önnek és a felszerelésének. Ennek ellenére nagyon kompakt és lehetővé teszi nehezen hozzáférhető, benőtt helyeken is elhelyezni. Egyszerűen mindenütt ott ahol fel tudja állítani ágyát, de a nagy sátrát nem. Ennek köszönhetően kényelmesen fog tudni horgászni kevésbé horgászott helyeken, így mindig egy lépéssel a többiek előtt jár majd.

A kompakt méretei ellenére, meglepi lefogatása után mennyire stabil és gond nélkül elvisel erősebb szelet is.

Az első oldalán négy cipzár található, melyekkel választhatja a bejáratott, vagy a szellőzést. Rendelkezik szúnyoghálós ablakkal, így mindig látni fogja mi történik a horgász helyén. A sátor tetején egy praktikus kampó található, melyre rá tudja akasztani lámpáját vagy kabátját. A hátsó oldalon található zsebbe bele tudja tenni mobilját, kulcsait, kapásjelzőjét, melyek így mindig kéz alatt vannak.

Ha Ön azok a horgászok csoportjába tartozik akik szívesen horgásznak nehezen hozzáférhető helyeken, vagy a rövidebb horgászatokat részesíti előnyben akkor a Delphin S1Quick egy megfizethetetlen része lesz felszerelésének.

A S1 sátor nem tartalmaz padlót.

Műszaki paraméterek:
Méret: 240x180x120cm
Szállítási méret: 75x75x10cm
Tömeg: 3kg