KOÓS-FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓ CSINÁLD MAGAD BARKÁCSSZETT #6/0 100kg-os forgó

Kód: 79310-199
Nincs értékelés
Márka: Koós
6 990 Ft –10 %
L79310 199
6 990 Ft –10 % 6 291 Ft

Részletes információ

Termék részletes leírása

A harcsa horgászata igen kifinomult és nagy gyakorlatot igénylő horgászmódszerek összessége. Ezek terén a legnagyobb hazai szaktekintély Koós Feri, aki híres csúszó végszerelékét most a barkács hajlamokkal rendelkezőknek is a rendelkezésére bocsátja.

A harcsa horgászatának egyik sarkalatos pontja, hogy felszerelésünk akár az egész éjszaka mozgó kishallal sem akadjon össze.

A hagyományos felszerelések nem eléggé merev főzsinórjait és előkéit a horgon lévő kishal sajnos nem egyszer úgy összegubancolja, hogy megbontani csak késsel lehet. Így az egész éjszakánk kárba vész, hiszen a kapás esélye gyakorlatilag nulla.

A megfelelő merevség eléréséhez gubancgátló csöveket, merev előkéket és hatalmas, nagy teherbírású forgókat kell beillesztenünk.

Mindezeket megkapjuk a Koós Csináld Magad szettel, melyet otthon állíthatunk össze, így sokkal költséghatékonyabb megoldást kínálunk a horgászok számára.

A szett tartalma:
- 1 db belső vezető cső
- 2 db parafa test
- 2 db 6 cm-es és 1 db 8 cm-es üvegszál
- 1 db 28 cm-es üvegszál
- 1-1 kis-, és nagyméretű forgó, mindkettő teherbírása 100 kg
- 1 db 40 cm-es Aramid Leader fonott zsinór
- 1 db nagyméretű horog
- 1 db 40 cm-es monofil előke zsinór
- 1 db 29 cm-es műanyag cső

Ezenfelül a tökéletes végszerelék összeállításához szükségünk lesz egy Koós féle csúszó úszóra és egy nagy méretű végólomra, vagy csúszó ólomra, mely a felszerelés végére kötve helyben tartja szerelékünket.

A szett tartalmazza az összeszerelés mozzanatait, képeken illusztrálva, melynek segítségével gyorsan létre tudjuk hozni, saját harcsázó végszerelékünket.