ZECK Evo Cat Spin 240cm 15-100g

Kód: 100242
Nincs értékelés
Márka: Zeck
76 000 Ft

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Evo Cats már megjelenésük előtt is nagy feltűnést keltett a piacon. A legtöbb horgász a harcsapörgést mindig a meglehetősen nehéz felszereléshez köti.
Ez a botsorozat azonban most megmutatja, hogy ennek egyáltalán nem kell így lennie. A Po vezetői évek óta japán márkájú botokat használnak, amelyek gyakran több mint 700 euróba kerülnek. Mivel a legjobb gyárakkal dolgozunk, és vezető barátaink botjaiban még volt lehetőség a fejlesztésre, vállaltuk a dolgot.
Az eredmény egy felülmúlhatatlan pergetőbot-sorozat. Az Evo Cats könnyebb, mint néhány csukabot. Annyira érzékeny hegyük van, hogy a 20 grammnál kisebb csali is pontos távolságra hozható. Ez is fontos; mert a harcsákat sokszor könnyebb túljárni kisebb műcsalikkal. Ugyanakkor a nagy kanalak nem jelentenek problémát az Evo Cats számára, a halakkal való küzdelem során érezhető az Evo Cat blank hatalmas emelőereje. A teszt fázisban akár 2,60 méter hosszú halakat is lehetett fogni. Ennek ellenére még a járulékos fogások, például az asp esetében is jól érezheti magát a fúróval.
Zeck meg van győződve arról, hogy egyre több sügér, süllő és csuka horgász hódol majd a harcsának is. Az Evo Cats végre lehetővé teszi a könnyű, de kompromisszumok nélküli harcsapörgést.
A 2,40 méter hosszú Evo Cat a tökéletes univerzális bot a könnyű csalikkal való harcsa pergetéshez.
Hosszúság (m) 2,40
Dobósúly (g) 15-100
Súly(g) 215
Szállítási hossz (cm) 187
részek 2